00:00:00 AM

اوقات شرعی به افق شهرها

اذان صبح ۰۳ : ۳۴
طلوع خورشید ۰۵ : ۱۰
اذان ظهر ۱۲ : ۰۱
غروب خورشید ۱۸ : ۵۳
اذان مغرب ۱۹ : ۱۲
نیمه شب شرعی ۲۳ : ۱۳

سخن بزرگان

در هسته‌ی یک سپاه، ستاد کل نقش مهمی ایفا مهم می‌کند. افسران، سربازان، رهبران آموزش دیده، استراتژی‌ها و تاکتیک‌های گوناگون همگی در راستای اجرایی کردن اهداف ستاد کل هستند. یک پادشاه، نخست وزیر یا حتی فرمانده ممکن است بی کفایت و ناکارامد در جنگ ظاهر شود؛اما یک گروه از نیروهای برجسته و تعلیم دیده می‌توانند کاستی را جبران کنند. ساختار یک سازمان را هسته‌ی مرکزی تعیین می‌کند و می‌تواند عملکردها را با توجه به نیازها و شرایط خاص تغییر دهد. پس از هر جنگ، گروهی به مطالعه عملکردها می‌پردازند تا اشتباه‌ها را یافته و در نبردهای بعدی،از انجام آن اشتباهات بپرهیزند.
آفترگ تکتیک (Auftragstaktik)، سیستم فرماندهی مأموریت گراست. در زبان آلمانی دو واژه برای کلمۀ«فرمان»وجود دارد:آفتراگ (Auftrags) و بیفل (Befehl). بیفل به معنای اطاعت محض از دستور است. آفتراگ کلی تر بوده و به معنای اطاعت از روح فرمان است و لازم نیست دستور جزء به جزء رعایت شود. در این سیستم، همانطور که پیش‌تر هم اشاره شده است، مأموریت‌ها به افسران سپرده می‌شود. آن ها موظف به انجام وظیفه هستند؛ اما چگونگی آن بر عهده خودشان است، آنها بر اساس نتایج اقداماتشان قضاوت می‌شوند و در میان، چگونگی کسب نتایج چندان اهمیتی ندارند.
ساختار ارتش آلمان می‌تواند الگویی برای رسیدن گروه‌ها به اهدافشان باشد. اول، ساختار ستاد، سیال بود و به رهبران اجازه می‌داد تا آن را با نیازهایشان سازگار کنند. دوم، پیوسته همه چیز را بررسی می‌کرد و با توجه به آموخته‌هایش تغییراتی را به وجود می‌آورد. سوم، ساختار آن تکرار می‌شد و افسران ارشد، نیروهای زیردست را تعلیم می‌دادند. این نیروها به سربازان آموزش می‌دادند، همه چیز به خطوط پایین‌تر منتقل می‌شد و در پایان، به جای صدور دستورهای سخت گیرانه، فرمان مأموریت صادر می‌شد و افسران و سربازان آزاد بودند به هر روشی که تمایل دارند مأموریت را به انجام برسانند. به این ترتیب قدرت تصمیم گیریشان سریع‌تر می‌شد. تحرک بخش جدانشدنی از این سیستم است. مبنای این سیستم، فلسفه‌ی کار گروهی است. پس از تعلیم و تمرینات خلاقانه، می‌توانید به تصمیمات نیروهایتان اعتماد کرده و یک سبک جنگی نظیر دفاع، تهاجم و یا تحرک زیاد را مناسب با شیوه‌ی کارتان انتخاب کنید. اکنون زمانی که سپاهیان خود را در مأموریت‌هایشان رها می‌کنید می‌توانید به تصمیماتشان اعتماد کرده و به قدرتشان دلگرم شوید.

اردیبهشت ۱۴۰۳
April - May 2024
شوال - ذوالقعده - ١٤٤٥
۱. فروردین
۲. اردیبهشت
۳. خرداد
۴. تیر
۵. اَمرداد
۶. شهریور
۷. مهر
۸. آبان
۹. آذر
۱۰. دی
۱۱. بهمن
۱۲. اسفند
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۱
20
١١
۲
21
١٢
۳
22
١٣
۴
23
١٤
۵
24
١٥
۶
25
١٦
۷
26
١٧

۸
27
١٨
۹
28
١٩
۱۰
29
٢٠
۱۱
30
٢١
۱۲
01
٢٢
۱۳
02
٢٣
۱۴
03
٢٤

۱۵
04
٢٥
۱۶
05
٢٦
۱۷
06
٢٧
۱۸
07
٢٨
۱۹
08
٢٩
۲۰
09
٣٠
۲۱
10
٠١

۲۲
11
٠٢
۲۳
12
٠٣
۲۴
13
٠٤
۲۵
14
٠٥
۲۶
15
٠٦
۲۷
16
٠٧
۲۸
17
٠٨

۲۹
18
٠٩
۳۰
19
١٠
۳۱
20
١١
۱
21
١٢
۲
22
١٣
۳
23
١٤
۴
24
١٥
مناسبت های ماه اردیبهشت
  • ۱ اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی
  • ۳ اردیبهشت جشن گیاه آوری؛ روز زمین [ 22 April ]
  • ۳ اردیبهشت روزبزرگداشت شیخ بهایی؛ روزملی کارآفرینی؛ روز معماری
  • ۸ اردیبهشت روز جهانی طراحی و گرافیک [ 27 April ]
  • ۹ اردیبهشت روز ملی روانشناس و مشاور
  • ۱۰ اردیبهشت جشن چهلم نوروز؛ روز ملی خلیج فارس
  • ۱۲ اردیبهشت روز معلم
  • ۱۲ اردیبهشت روزجهانی کارگر [ 1 May ]
  • ۱۵ اردیبهشت جشن میانه بهار/جشن بهاربد؛ روز شیراز
  • ۱۵ اردیبهشت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام [ ٢٥ شوال ]
  • ۱۶ اردیبهشت روز جهانی ماما [ 5 May ]
  • ۱۹ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر [ 8 May ]
  • ۲۱ اردیبهشت ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختران [ ١ ذوالقعده ]
  • ۲۲ اردیبهشت زادروز مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی، روز جهانی زن در ریاضیات
  • ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی
  • ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی
  • ۲۸ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم عمر خیام
  • ۲۹ اردیبهشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی [ 18 May ]
  • ۳۱ اردیبهشت ولادت امام رضا علیه السلام [ ١١ ذوالقعده ]

تبدیل تاریخ

فاصله زمانی (سن) :0 روز
سال ۱۴۰۳ یک سال کبیسه است.

معرفی کتابِ چرا سوسیالیست نیستم

چرا روشنفکر نیستم

چند سال است بسیاری از جوانان دید مثبتی نسبت به سوسیالیسم پیدا کرده‌اند و می‌گویند «بیایید سوسیالیسم را امتحان کنیم!» انگار امتحان نشده!

رند پال (Rand Paul) در این کتاب روایتی واقعی از سوسیالیسم ارائه می‌دهد. کتاب داستانِ شرّی است که شکست خورده اما نه تنها نمی‌میرد بلکه همچنان اغواگر هم هست. رند پال نشان می‌دهد کاپیتالیسم به بهبودِ وضع همه منجر می‌شود و سوسیالیسم لاجرم به فساد، نابرابری، فقر، تباهی، خشونت، بی‌اخلاقی و مرگ می‌انجامد. اگر یادِ اسکاندیناوی افتاده‌اید باید بگویم به اسکاندیناوی هم می‌پردازد و نشان می‌دهد آنچه اسکاندیناوی را به جایی خوب تبدیل کرده کاپیتالیسم است نه سوسیالیسم. 

اگر با سوسیالیسم سر سازگاری ندارید، خواندن این کتاب می‌تواند دلایل و مدارک بیشتری به شما می‌دهد. اگر مایلید حرف‌ها و کارنامه جریانِ چپ و لیبرال‌(چپ‌ِ آمریکایی) را در کنار هم ببینید، این کتاب را بخوانید و اگر چپ هستید و ذهن‌تان به روی واقعیت‌ها باز، این کتاب را از دست ندهید.

کتاب "چرا سوسیالیست نیستم" به همت آقای مسعود یوسف حصیرچین ترجمه شده است؛ در ادامه شما را به دیدن ویدئوی مصاحبه جان استاسل با رند پال نویسنده‌ی کتاب، دعوت می کنیم: 

نسخه جدید تایم

سایت تایم با فنآوری جدید در حال پیاده سازی است، هم اکنون این نسخه به صورت آزمایشی در آدرس new.time.ir در دسترس می‌باشد. نظرات و دیدگاه‌های شما، در توسعه و بهبود این نرم افزار یاری رسان خواهد بود.

اپلیکیشن Time.ir

اپلیکیشن سایت تایم، آماده‌ی استفاده‌ی شما عزیزان است، نسخه‌ی اندروید اپلیکیشن تایم را می‌توانید از لینک روبرو دانلود کنید.

تقویم چاپی ۱۴۰۳

تقویم چاپی سال ۱۴۰۳ خورشیدی نسخه A3

تقویم چاپی ۱۴۰۳

تقویم چاپی سال ۱۴۰۳ خورشیدی نسخه A4