00:00:00 AM

اوقات شرعی به افق شهرها

اذان صبح ۰۳ : ۳۷
طلوع خورشید ۰۵ : ۱۲
اذان ظهر ۱۲ : ۰۱
غروب خورشید ۱۸ : ۵۲
اذان مغرب ۱۹ : ۱۰
نیمه شب شرعی ۲۳ : ۱۳

سخن بزرگان

حرکات اسکندر کبیر نیروهایش را سردرگم می‌کرد و در رفتارهایش منطق و ثباتی مشاهده نمی‌شد. سال ها بعد که یونانی ها به مطالعه تاریخ پرداختند، شاهد موفقیت شگفت انگیز او با استراتژی‌های خاص‌اش بودند. اسکندر یک روش جدید تفکر و عمل در جهان را اختراع کرد: هنر استراتژی کلان.
در استراتژی کلان، شما فراتر از نبرد و نگرانی هایتان قدم می‌گذارید؛ و به جای تمرکز بر پیروزی لحظه‌ای، برای رسیدن به هدف اصلی خود سرمایه گذاری می‌کنید. مهار وسوسه برای واکنش لحظه ای نسبت به وقایع جاری و تعیین اقدامات خود با توجه به اهداف نهایی، از ویژگی های این استراتژی است. به تعبیری دیگر، شما به لشکرکشی جهانی می‌اندیشید، نه جنگ‌های فردی.
اسکندر سبک استراتژی خود را به مادرش و ارسطو مدیون بود. مادرش به او حس سرنوشت و هدف داده بود: حکومت بر جهان. او از سه تا سی سالگی می‌توانست این نقش را در ذهن خود بازی کند و از ارسطو، قدرت کنترل بر عواطف خود، مشاهدۀ بی غرضانه‌ی مسائل، و اندیشیدن به عواقب اقداماتش را بیاموزد.
به مسیر پرپیچ وخم نبردهای اسکندر و هماهنگی استراتژیک آن‌ها دقت کنید. اقدامات سریع او ابتدا در برابر تِبِس و سپس ایران، تأثیر روانی بر سربازان و منتقدانش گذاشت. در نبرد هیچ چیز بهتر از آرامش نیست. جنگ ناگهانی اسکندر علیه ایرانیان، روشی بی‌نقص برای متحد کردن یونانیان بود. با وجود این، هنگامی که او در ایران بود، سرعت و عجله، یک تاکتیک اشتباه بود. اگر اسکندر پیش روی می‌کرد، می‌توانست سریع کنترل نیروهای زمینی را به دست آورد. او با این حرکت، نیروهای خود را خسته می‌کرد و دریافت که دشمنان می‌توانند در همه جا پراکنده شوند. بهتر بود به آرامی ادامه می‌داد تا بر اوضاع مسلط و بتواند  بر قلب و فکرشان چیره شود. او به جای هدر دادن پول برای تقویت نیروهای دریایی، تصمیم گرفت نیروی دریایی ایران را بی‌استفاده کند و برای مخارج لشکرکشی های گسترده‌ای که موفقیت‌های بلند مدت را به ارمغان می‌آورد، زمین‌های غنی مصر را در اختیار گرفت. هیچ یک از اقدامات اسکندر بیهوده نبود. کسانی که شاهد ثمرۀ تصمیمات او بودند، به گونه‌ای که خودشان کاملا قادر به پیش بینی نبودند، فکر می‌کردند او از خدایان است و مطمئنا کنترل او بر وقایع مهم در آینده بیشتر از توان انسان‌ها و مانند خدایان بود.
برای تبدیل شدن به یک استراتژیست بزرگ در زندگی، باید مسیر اسکندر را دنبال کنید. ابتدا راه خود را در زندگی مشخص کنید؛ سپس با کشف معمای وجود و تعیین هدف نهایی خود، جهتی را تعیین کنید که مهارت‌ها و استعدادهایتان را به آن سو می‌کشاند. همان طور که ارسطو توصیه می‌کند، برای تسلط بر احساسات خود تمرین کنید و دربارۀ آینده چنین بیندیشید:«این اقدام مرا به سوی هدفم پیش خواهد برد و آن یکی، مرا به جایی نخواهد رساند.»
با توجه به این استانداردها، شما می‌توانید قدرتمندانه به مسیرتان ادامه دهید. تفکرات سنتی را دربارۀ کارهایتان نادیده بگیرید. این ممکن است برای بعضی‌ها احساس ناخوشایندی را به وجود آورد؛ اما بدان معنا نیست که ارتباطی با اهداف و سرنوشت‌تان دارد. شما باید به اندازۀ کافی صبور باشید تا چندین مرحله را پیش ببرید و به جای مبارزه یا جنگ، سفر را آغاز کنید. ممکن است مسیر غیرمستقیمی برای هدف برگزینید و اعمال شما از نظر دیگران عجیب باشد؛ اما آن ها درک کمتری از کارهایتان دارند و برایشان آسان‌تر است که فریب بخورند، دغل کاری کنند و گمراه شوند. در طول این مسیر، چشم انداز آرام و شگرفی به دست خواهید آورد که شما را از دیگر فناپذیران جدا خواهد کرد؛ چه رؤیاپردازانی که کاری انجام نمی‌دهند و چه افراد واقع گرایی که تنها  به کارهای کوچک جامه‌ی عمل می‌پوشانند.

اردیبهشت ۱۴۰۳
April - May 2024
شوال - ذوالقعده - ١٤٤٥
۱. فروردین
۲. اردیبهشت
۳. خرداد
۴. تیر
۵. اَمرداد
۶. شهریور
۷. مهر
۸. آبان
۹. آذر
۱۰. دی
۱۱. بهمن
۱۲. اسفند
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۱
20
١١
۲
21
١٢
۳
22
١٣
۴
23
١٤
۵
24
١٥
۶
25
١٦
۷
26
١٧

۸
27
١٨
۹
28
١٩
۱۰
29
٢٠
۱۱
30
٢١
۱۲
01
٢٢
۱۳
02
٢٣
۱۴
03
٢٤

۱۵
04
٢٥
۱۶
05
٢٦
۱۷
06
٢٧
۱۸
07
٢٨
۱۹
08
٢٩
۲۰
09
٣٠
۲۱
10
٠١

۲۲
11
٠٢
۲۳
12
٠٣
۲۴
13
٠٤
۲۵
14
٠٥
۲۶
15
٠٦
۲۷
16
٠٧
۲۸
17
٠٨

۲۹
18
٠٩
۳۰
19
١٠
۳۱
20
١١
۱
21
١٢
۲
22
١٣
۳
23
١٤
۴
24
١٥
مناسبت های ماه اردیبهشت
  • ۱ اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی
  • ۳ اردیبهشت جشن گیاه آوری؛ روز زمین [ 22 April ]
  • ۳ اردیبهشت روزبزرگداشت شیخ بهایی؛ روزملی کارآفرینی؛ روز معماری
  • ۸ اردیبهشت روز جهانی طراحی و گرافیک [ 27 April ]
  • ۹ اردیبهشت روز ملی روانشناس و مشاور
  • ۱۰ اردیبهشت جشن چهلم نوروز؛ روز ملی خلیج فارس
  • ۱۲ اردیبهشت روز معلم
  • ۱۲ اردیبهشت روزجهانی کارگر [ 1 May ]
  • ۱۵ اردیبهشت جشن میانه بهار/جشن بهاربد؛ روز شیراز
  • ۱۵ اردیبهشت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام [ ٢٥ شوال ]
  • ۱۶ اردیبهشت روز جهانی ماما [ 5 May ]
  • ۱۹ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر [ 8 May ]
  • ۲۱ اردیبهشت ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختران [ ١ ذوالقعده ]
  • ۲۲ اردیبهشت زادروز مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی، روز جهانی زن در ریاضیات
  • ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی
  • ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی
  • ۲۸ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم عمر خیام
  • ۲۹ اردیبهشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی [ 18 May ]
  • ۳۱ اردیبهشت ولادت امام رضا علیه السلام [ ١١ ذوالقعده ]

تبدیل تاریخ

فاصله زمانی (سن) :0 روز
سال ۱۴۰۳ یک سال کبیسه است.

معرفی کتابِ چرا سوسیالیست نیستم

چرا روشنفکر نیستم

چند سال است بسیاری از جوانان دید مثبتی نسبت به سوسیالیسم پیدا کرده‌اند و می‌گویند «بیایید سوسیالیسم را امتحان کنیم!» انگار امتحان نشده!

رند پال (Rand Paul) در این کتاب روایتی واقعی از سوسیالیسم ارائه می‌دهد. کتاب داستانِ شرّی است که شکست خورده اما نه تنها نمی‌میرد بلکه همچنان اغواگر هم هست. رند پال نشان می‌دهد کاپیتالیسم به بهبودِ وضع همه منجر می‌شود و سوسیالیسم لاجرم به فساد، نابرابری، فقر، تباهی، خشونت، بی‌اخلاقی و مرگ می‌انجامد. اگر یادِ اسکاندیناوی افتاده‌اید باید بگویم به اسکاندیناوی هم می‌پردازد و نشان می‌دهد آنچه اسکاندیناوی را به جایی خوب تبدیل کرده کاپیتالیسم است نه سوسیالیسم. 

اگر با سوسیالیسم سر سازگاری ندارید، خواندن این کتاب می‌تواند دلایل و مدارک بیشتری به شما می‌دهد. اگر مایلید حرف‌ها و کارنامه جریانِ چپ و لیبرال‌(چپ‌ِ آمریکایی) را در کنار هم ببینید، این کتاب را بخوانید و اگر چپ هستید و ذهن‌تان به روی واقعیت‌ها باز، این کتاب را از دست ندهید.

کتاب "چرا سوسیالیست نیستم" به همت آقای مسعود یوسف حصیرچین ترجمه شده است؛ در ادامه شما را به دیدن ویدئوی مصاحبه جان استاسل با رند پال نویسنده‌ی کتاب، دعوت می کنیم: 

نسخه جدید تایم

سایت تایم با فنآوری جدید در حال پیاده سازی است، هم اکنون این نسخه به صورت آزمایشی در آدرس new.time.ir در دسترس می‌باشد. نظرات و دیدگاه‌های شما، در توسعه و بهبود این نرم افزار یاری رسان خواهد بود.

اپلیکیشن Time.ir

اپلیکیشن سایت تایم، آماده‌ی استفاده‌ی شما عزیزان است، نسخه‌ی اندروید اپلیکیشن تایم را می‌توانید از لینک روبرو دانلود کنید.

تقویم چاپی ۱۴۰۳

تقویم چاپی سال ۱۴۰۳ خورشیدی نسخه A3

تقویم چاپی ۱۴۰۳

تقویم چاپی سال ۱۴۰۳ خورشیدی نسخه A4